Welkom!
Veteranen Belangen Vereniging Nederland 50+ Renners

Voor Vragen
Gerrit Oosterveld


NIEUWSBERICHT: 2017-02-19
De voorlopige  KALENDER 2017 voor 50+  60+ en 68+ t/m April staat op de site de rest wordt eind van de maand of begin Maart geplaatst.

NIEUWSBERICHT: 2017-02-05
H.H. Renners, De rugnummers voor 2017 zijn nog niet uitgereikt, dit zal einde februari begin maart gebeuren. Als je wilt weten of alles in orde is voor 2017 check dan de ledenlijst. Sta je ertussen met 2017 achter je naam dan is alles in gereedheid voor 2017. Staat er 2016 achter je naam dan is je betaling nog niet verwerkt. Sta je er helemaal niet tussen neem dan contact op met mij (Herman de Jong) wellicht is er dan iets mis gegaan met je aanmelding of ben je geen lid geweest in 2016. Met vriendelijke groeten, Herman de Jong.

NIEUWSBERICHT: 2016-11-14

Het afscheid van Henk en we verwelkomen de nieuwe Henk als voorzitter 

De jaarvergadering van onze vereniging in Meerkerk is vlotjes verlopen. De penningmeester had de cijfers weer goed op orde en de voorzitter loodste ons allen weer netjes door de vergadering heen. De eerste drie van de drie jaarklassementen werden gehuldigd en in de bloemetjes gezet. We hebben dit afgelopen jaar voor het eerst in onze geschiedenis van de vereniging een peloton 60 + tot 68 jaar en een peloton 68 + apart laten rijden met aparte uitslagen en klassementen. Dit leverde wat discussie op en verbeterpunten werden aangedragen. Het bestuur gaat hiermee aan de slag. Verder werden de eerste drie van de drie jaarklassementen gehuldigd en in de bloemetjes gezet. Op nog twee punten na was over de overige punten van de vergadering niet echt iets noemenswaardig te vertellen, deze kunt u weer terugvinden in de notulen. 

Deze twee puntjes willen we er zeker nog uitlichten:

Henk Vink loodste ons, zoals gezegd, prima door de jaarvergadering heen. Maar dit was tevens ook de laatste keer dat Henk dit deed. Na acht jaar als voorzitter in ons bestuur te hebben gezeten vond hij het tijd om het stokje over te dragen. Henk werd in de bloemetjes gezet en het bestuur en de vergadering bedankte hem hartelijk voor de acht fijne jaren dat Henk onze leider was. We blijven Henk natuurlijk tegenkomen in de koersen. Hij heeft nu meer tijd en dat zal zijn prestatie ’s in de koers ten goede komen. Henk nogmaals onze dank!

Met het afscheid van de ene Henk wandelde een andere Henk het bestuur binnen. Henk Ceelen voelde zich na een telefoontje van het bestuur geroepen om zich kandidaat te stellen voor de opengevallen plek binnen het bestuur. Tijdens de vergadering kreeg Henk de ruimte om zich voor te stellen. Het bleek dat Henk al heel wat bestuurservaringen had opgedaan in de loop der jaren. De 52 jarige inwoner van Ouderkerk aan den IJssel vertelde dat hij er zin in had om het bestuur te versterken en zo zijn steentje bij te dragen aan een nog steeds bloeiende vereniging. Tijdens het puntje bestuursverkiezing werd Henk Ceelen als kandidaat bestuurslid door het bestuur naar voren geschoven. Met algehele goedkeuring en applaus van de vergadering werd Henk als nieuw bestuurslid gekozen. Het bestuur heeft besloten dat Henk de nieuwe voorzitter is. Wij wensen het vernieuwde bestuur een mooie toekomst!

 

Een speciaal woord van dank gaat uit naar onze hoofdsponsor Gerrit Plieger Wielersport.

 Top 15
2017 50PLUS
Nog even geduld...
Top 15
2017 60PLUS
Nog even geduld...
Top 15
2017 68PLUS
Nog even geduld...

Kijk ook eens bij onze sponsor(s)


Buienradar


Eeuwige roem
2016 50PLUS

50PLUS
1eOudshoorn,John697
2eBosman,Jeroen628
3eLambregts,Marcel542


Eeuwige roem
2016 60PLUS

60PLUS
1eBlomberg,Arie787
2eHus ,Willem701
3eBavel van ,Hans648


Eeuwige roem
2016 68PLUS

68PLUS
1eGruteke,Piet783
2eKoetsveld van,Willem700
3eVingerling,Aad581


Links

FaceBook Wij zijn ook op
FaceBook